KLACHT OVER BASE


EEN KLACHT MELDEN?

Heb je ook een klacht over BASE? Via de knop hieronder kan je heel eenvoudig je klacht melden. Probeer op die manier je klacht duidelijk te maken en een oplossing te zoeken!

Klacht melden

Product/dienst: Aankoop simkaart

Dienstverlening Baseshop Waasland Shopping Center

Had onlangs een nieuwe sim-kaart online aangekocht. Bij activatie bleek deze niet te werken! Telefonisch contact opgenomen bij BASE zij verwezen mij door naar een base shop te gaan om deze in te ruilen. Beweren ze in de base shop dat ze dit niet konden doen vermits ik deze kaart online heb aangekocht??? Zij beweren dat online aankopen een aparte dienst is??? Hebben ze mij dan maar een nieuwe sim-kaart aangesmeerd die ik opnieuw moest betalen!!! Wat blijkt nu dat dit enkel verzinsels zijn base shop kan wel een online bestelling opvolgen en zij dit niet doen omwille dat ze daarvoor geen provisies ontvangen. Dat dit de reden is waarom zij geen online bestellinggen opvolgen!!!! Schandalig!!!

GEWENSTE OPLOSSING

Ik had graag men geld teruggekregen voor de nieuwe simkaart die ik verplicht was om terug aan te kopen. En dat ze bij Base Shop Waasland shopping center stoppen met die onzin te verkopen dat de olinediensten van Base niet dezelfde zijn als bij een Base shop!!!! Want blijkt is dit geen alleenstaand geval!!

Misbruik melden? (Privacy inbreuk, scheldwoorden, rascisme, ...)