Homepage

KLACHT OVER LIDL


EEN KLACHT MELDEN?

Heb je ook een klacht over Lidl? Via de knop hieronder kan je heel eenvoudig je klacht melden. Probeer op die manier je klacht duidelijk te maken en een oplossing te zoeken!

Klacht melden

Product/dienst: Vleeswaren

Slechte biefstukken chateaux briand.

Beste ik kocht vandaag een pak biefstukken chateau briand en deed die net klaar. De geur stond mij al niet aan bij het openen van het pak maar aangezien ik geen andere optie had bakte ik die toch. Maar het sloeg ferm tegen. De smaak was echter ook erg slecht. Uit nood hebben we ons met frieten en salade moeten vullen. Ik vind dit erg. Het leven is al zo duur en dan moet je nog voor een 5.89 euro vlees in de vuilnisbak doen verdwijnen. Zelfs mijn hond moest het niet hebben. Ik ben heel ontevreden. Het pak was ook lichtjes gebombeerd en ik twijfelde nog..maar aangezien ze volgens datum nog goed zouden moeten geweest zijn tot 17 aug 2017 bracht ik ze gelijk mee. Dit kan toch niet.ik heb foto van verpakking en niet opgegeten vlees getrokken.

GEWENSTE OPLOSSING

Ik wens een bon of dergelijke om een nieuw pak biefstukken te gaan kopen.ik heb ook foto\'s van verpakking en het vlees die we niet konden opeten wegens te slechte smaak.

Waardeverlies €6

Misbruik melden? (Privacy inbreuk, scheldwoorden, rascisme, ...)