KLACHT OVER TUI BELGIUM


EEN KLACHT MELDEN?

Heb je ook een klacht over TUI Belgium? Via de knop hieronder kan je heel eenvoudig je klacht melden. Probeer op die manier je klacht duidelijk te maken en een oplossing te zoeken!

Klacht melden

Product/dienst: Medewerkers TUI balie

Gediscrimineerd? Zo voel ik me wel! de eerste keer in mijn leven!!! door de TUI Zaventem medewerkers

Het personeel van het TUI Zaventem bureau heef zich, voor het check-in, afschuwelijk gedragen en wilde de toegang op mijn vlucht, TB503 naar Cancun, tot op het laatste moment weigeren op motief dat ik, door mijn roemeense nationaliteit, minimaal 15kg bagage moest hebben wat nergens op slaat!!! Mag ik aub de wet zien waar dit non-sense in staat?!? Heb uiteindelijk voor meer dan 100€ boeken en tijdschriften moeten kopen om de \'ontbrekende\' 7kg te regelen en om deze mensen \'blij\' te maken!!! Bij check-in moest ik de extra-kilo\'s weer weggooien omdat ik alleen een handbagage had geboekt!!! Wat zonde en helemaal gek!!! Bij de gate hoor ik opeens mijn naam via intercom en komt een agent mij weer controleren en krijg ik weer op mijn kop dat mijn bagage te licht is!!! echt?!! Is dit normaal?!!? Ik heb contact gehad met de ambasade en dit onzin met min. bagage gewicht bestaat niet!!! Heb zoiets nooit meegemaakt en voel me gewoon gediscrimineerd, ik ben arts en geen low-life of crimineel maar zo werd ik vanaf begin behandeld! Zit nu nog te shaken, ben zo boos en teleurgesteld en TUI heeft er voor gezorgd dat mijn vakantie gevoel al weg is! Jammer dat zulke gefrustreerde mensen met/ voor andere mensen mogen werken...no comment, dat doe je gewoon niet! Moet ik nou echt met zo\'n rotgevoel op vakantie?!? Ik snap het gewoon niet!!!

GEWENSTE OPLOSSING

Het liefst dat de mensen van de TUI balie ontslag nemen als ze zo ongelukkig zijn dat ze hun frustraties op andere mensen kwijt moeten! Of de 113€ terug betalen die nu in vorm van boeken in een prullenbak liggen!! Of gewoon mens zijn en excuses aanbieden!!!

Waardeverlies €113

Misbruik melden? (Privacy inbreuk, scheldwoorden, rascisme, ...)