Homepage

Klachten over Aldi?

Heb je klachten over Aldi? Beschrijf dan op onze website je klacht. Je bereikt er niet alleen veel mensen mee maar hopelijk krijg je ook een oplossing aangereikt!

Klacht over Aldi melden

RECENT GEMELDE KLACHTEN

Leg mijn aankopen op band aan kassa, wanneer alles op band ligt zegt kassierster dat kassa gesloten is. inderdaad, bij nader inzien stond kaart kassa gesloten er maar had het echt niet gezien. heb alles terug in kar moeten leggen om terug naar andere kassa te gaan. stel het jezelf maar eens voor. hierbij misschien ook nog een ergernis van velen, dat er altijd lange wachtrijen staan aan kassa. kan er deels inkomen dat er niet voldoende personeel aanwezig is, maar hoor toch links en rechts klagen...

Sinds geruime tijd is de speculaas uit Aldi Wommelgem totaal stuk. Ik maakte er een foto van en indien nodig kan ik hem naar jullie...

Hoi ! Hoe vaak kun je herlaadbatterijen opladen ?? . Na een 75 maal is het einde verhaal .. . Ik haal nu al mijn boodschappen GEWOON bij Lidl...

Deze week ben ik na lange tijd nog eens naar de Aldi geweest omdat ik hier wel altijd tevreden van ben geweest... Nu kocht ik daar eieren en 4 soorten milkshakes maar bleek 1 ervan slecht te zijn had een zeer zure smaak en ruikte ook echt onaangenaam......


Deze morgen 13 oktober om 9u15 heeft een chauffeur van een Aldi-vrachtwagen mij willen vermoorden. Zijn nummerplaat: QDK507 (zwarte cijfers op witte ondergrond, met "B"-kenteken) Het gebeurde hier: https://maps.google.com/maps?q=Eglise+du+Divin+Sauveur,+Schaerbeek,+Belgique&hl=fr&sll=50.849117,4.407266&sspn=0.005941,0.013937&oq=eglise+dbrussel&t=m&z=16&iwloc=A Ik reed met de fiets. De vrachtwagen wilde mij inhalen, net op het stuk waar de weg versmalt. Daardoor reed hij heel dicht bij mij, en snel waardoor ik mij in gevaar voelde. Ik reageerde door te toeteren zodat hij dat begreep. Hij reageerde echter helemaal anders, door plots naar rechts uit te wijken. Ik moest heel hard remmen om niet overreden te worden. Ik had het gevoel dat hij me echt wilde...

Calzini met kip is een deegwaar dat er uit ziet als een gevouwde pizza, het bevat kippenvlees, kruiden en een saus. De Schimmel was enkel te zien aan de buiten zijde van het broodje waar er stukjes kippenvlees uit staken. Stel nu dat de schimmel binnen in zat en niet te zien was aan de buitenzijde,Had ik dit misschien op gegeten zonder er wetenschap van te hebben. Het stonk overigens helemaal niet en de verpakking stond niet bol. Dit kan dus echt niet he, dit is een product met vlees... één keer is een keer te veel, dit mag niet gebeuren....

Beste, ik eet graag magere yoghurt! Had er gisteren me laatste potjes willen opeten wat ik na het 2de potje hebt ontdekt dat er een wormpje inzat! Denk niet dat dit de bedoeling is dat er een beestje in zit.Ik heb het direct weggooit en durf nu geen yoghurt meer eten, mij maag keert er nog van!! Jammer dat ik hier geen foto kan versturen. Vind het best niet kunnen wat kan er zoal nog meer...

Kassierster van de Aldi te Kalmthout(Heidi) vroeg me de winkelkar langs links te zetten ad kassa omdat dit gemakkelijker zou inladen... Ik zei vriendelijk dat ik linkshandig ben en het voor mij handiger/praktischer was langs de andere kant. Waarop zij zeer onbeschoft en grof reageerde. Bovendien heb ik meermaals kassiersters id Aldi van Kalmthout rascistische uitlatingen horen zeggen tov zwarte medemensen....

Beste , ik ging een grote kar boodschappen doen deze week op de plezant straat te sintniklaas , ik wilde een stuk cash betalen en een stuk met mijn kaart , daar vroeg de kassierster hebt u wel genoeg geld op uw rekening , ik vond dat echt nie kunnen en onbeleefd , ik ben een vaste klant die altijd grote aankopen doet , ik zit zelf al 19 jaar aan een kassa , en vind dit zeer ongepast...

De service van jullie kasspersoneel laat te wensen over, je aankopen worden doorgeschoven zodat ze bijna op de grond vallen , je krijgt de kans niet om je kar te vullen , vooraleer je alles hebt ingeladen vragen ze al om te betalen, zodat ze de volgende klant al kunnen helpen, deze zijn aankopen schuiven ze maar verder en ze vragen om je te haasten, als oudere dame , ben ik inderdaad niet meer van de snelste op mijn bijna 70 jaar, dus betaal ik vlug en leg mijn geldbeugel meer om verder in te laden , moest mijn wisselgeld nog terug krijgen, ae leggen uw wissel meer en ondertussen scannen ze verder voor de volgende klant, dus nogmaals de vraag om vlugger in te laden, wat ik ook doe, gevolg is dat ik in de volgende winkel kan zien dat ik mijn gedlbeugel niet meer heb, resultaat volle lading van afname via een automaat op het punt en alle cash geld in mijn geldbeugel kwijt, zonder alle ander kosten die erbij komen is uw personeel zijn aanpak mij een 1000 euro lichter qua geld, heb met...

Zojuist boodschappen gaan doen bij Aldi Mortsel. Achteraan in de winkel bij de koelrekken blijkt alles onder water te staan en dat voor een grote oppervlakte. Een paar dweiltjes liggen te zwemmen in het water maar verder lijkt niemand zich erom te bekommeren. Met mijn nieuwe laarsjes in toch zeker 1 cm water probeer ik af te slaan aan de fruitafdeling maar die gang blijkt afgesloten door een kar om bij te vullen waar overigens niemand mee bezig is! Ik stel me tevens de vraag indien het de koelafdeling is die misschien is uitgevallen hoe het zit met de betrouwbaarheid van de produkten die daarin staan. Bovendien lijkt die nattigheid me zeer gevaarlijk voor oudere mensen die gemakkelijk kunnen vallen! De vloer is immers gladder. Enfin, aan de kassa beland hoor ik 2 kassa's verder hoe de kassierster haar geduld verliest met een oudere dame die haar code niet vlot ingetikt krijgt. Zuchten, rollen met de ogen en zeker niet al te vriendelijk. Maar geen tijd want intussen worden nog voor ik...

Beste hoe komt het dat in de kempen en antwerpen verschillend artiekels niet te verkrijgen zijn. in Veerle Laakdal hebben ze voorgebakken kippen en kalkoenreepjes ik woon in wilrijk en zou het graag hier kunnen kopen...

TV gekocht op 7/06/2014. Vanaf augustus enkel nog zwart scherm. De garantie-instructies gevolgd en naar medion gebeld 3de week augustus. Ze gingen een stuk bestellen en een techniekr langssturen. 10 dagen later opnieuw gebeld want geen reactive meer. Ze gingen een nieuwe TV brengen en we moetsen de gekochte met alle toebehoren inpakken. Twee dagen later opnieuw telefoon moisten enkel TV en voet inpakken verder niets. Ze zouden ons terug contacteren voor een concrete afspraak. Eén week later opnieuw gebeld want nog niets gehoord. We krijgen als antwoord: werd doorgegeven aan de servicedienst en zij zullen u contacteren. Vroegen contactgegevens servicedienst zodat we zelf kunnen bellen maar deze weigert me te geven. Ze beloven dat binnen de tien dagen alles geregeld zal zijn. 10 dagen later nog steeds niets...

Ik heb vrijdag tijgerbrood gekocht en als je het brood smeerd valt het brood uitelkaar de ronde korst zit los van het brood en er zitten gaten in het brood erg lastig...

Bij het in stukjes snijden van groenten zit er speling op het snijbovenstuk dat apart kan bevestigd worden op het draagstuk. Tijdens het drukken, om de groenten te snijden, verschuift het snijbovenstuk enkele fracties van een millimeter ten opzichte van de mesjes zodanig dat er flinterdunne stukjes plastic in de gesneden groenten terecht komen. Daardoor vind ik de rasp niet geschikt voor gebruik om levensmiddelen te...

Op 2/08/2014 is het beeld uitgevallen maar niet de klank. Op 4/08/2014 is er een mail verstuurd naar Medion, op dezelfde dag reeds een antwoord gekregen Van Onderwerp Ontvangen Grootte Categorieën PC-Info_NL Re: [EMAIL] CE (Televisies) ID[|#231263#1053664#595016a#|] 4/08/2014 12 kB Categorie Rood OP 7/08/2014 een mail van Medion voor onderzoek.Van Onderwerp Ontvangen Grootte Categorieën PC-Info_NL RE: [EMAIL] CE (Televisies) ID[|#231263#1053664#595016a#|] 7/08/2014 16 kB Categorie Rood Telefonisch contact en er zou een technieker langskomen op27/08/2014. voeding en scherm werd vervangen maar zonder resultaat. Nu op 10/09/2014 en 15/09/2014 2 maal gebeld naar Medion Nederland met Jan Noorman. De helpdesck heeft reeds honderden telefoons ontvangen van ontevreden klanten. Jan Noorman heeft een nieuwe melding gemaakt en heeft mij aangeraden om een klacht tegen Aldi in te dienen. Zo kan er langs beide zijden druk worden uitgevoerd op de firma...

Onvriendelijk tegen de klant en een volledig pak spa uit de kar laten nemen en op de band moeten plaatsen door een hoogzwangere vrouw dit kan niet en de vriendelijkheid is ver te zoeken...

Mijn tablet valt nog onder garantie , heb hem verstuurd zoals het op het bewijs staat maar het pakje komt altijd terug...

De gebakjes smaken echt slecht, hebben een chemische smaak. De geur is ook niet echt normaal. Vervaldatum is 1510/2014, dus dit zou nog niet mogen....

Vandaag kochten wij een bekertje Milsa Milkshake met chocoladesmaak. Echter bij het proeven smaakte deze bar slecht, echt chemisch, en de geur kan ik zelfs niet beschrijven. Het rook echt wansmakelijk en chemisch !! Mijn vriend heeft hier dus ontwetend van gedronken en heeft zelfs moeten overgeven na 1 slokje ! Hij voelt zich echt slecht, precies alsof hij iets giftig heeft gedronken zegt hij. Dit kan dus echt niet !...

Water van les heeft een vieze geur bij het openen echt een...

23/11/2013 heb ik in aldi 12 lampen gekocht van het merk TDII type E14 18watt 230Volt (candle) . daarvan zijn er momenteel al 2 stuks gesprongen, kapot. Mijn nonkel heeft op diezelfde datum ook dezelfde lampen gekocht en bij hem zijn er onmiddellijk 6 stuk...