Homepage

Klachten over Aldi?

Heb je klachten over Aldi? Beschrijf dan op onze website je klacht. Je bereikt er niet alleen veel mensen mee maar hopelijk krijg je ook een oplossing aangereikt!

Klacht over Aldi melden

RECENT GEMELDE KLACHTEN

Beste , ik ging een grote kar boodschappen doen deze week op de plezant straat te sintniklaas , ik wilde een stuk cash betalen en een stuk met mijn kaart , daar vroeg de kassierster hebt u wel genoeg geld op uw rekening , ik vond dat echt nie kunnen en onbeleefd , ik ben een vaste klant die altijd grote aankopen doet , ik zit zelf al 19 jaar aan een kassa , en vind dit zeer ongepast...

De service van jullie kasspersoneel laat te wensen over, je aankopen worden doorgeschoven zodat ze bijna op de grond vallen , je krijgt de kans niet om je kar te vullen , vooraleer je alles hebt ingeladen vragen ze al om te betalen, zodat ze de volgende klant al kunnen helpen, deze zijn aankopen schuiven ze maar verder en ze vragen om je te haasten, als oudere dame , ben ik inderdaad niet meer van de snelste op mijn bijna 70 jaar, dus betaal ik vlug en leg mijn geldbeugel meer om verder in te laden , moest mijn wisselgeld nog terug krijgen, ae leggen uw wissel meer en ondertussen scannen ze verder voor de volgende klant, dus nogmaals de vraag om vlugger in te laden, wat ik ook doe, gevolg is dat ik in de volgende winkel kan zien dat ik mijn gedlbeugel niet meer heb, resultaat volle lading van afname via een automaat op het punt en alle cash geld in mijn geldbeugel kwijt, zonder alle ander kosten die erbij komen is uw personeel zijn aanpak mij een 1000 euro lichter qua geld, heb met...

Zojuist boodschappen gaan doen bij Aldi Mortsel. Achteraan in de winkel bij de koelrekken blijkt alles onder water te staan en dat voor een grote oppervlakte. Een paar dweiltjes liggen te zwemmen in het water maar verder lijkt niemand zich erom te bekommeren. Met mijn nieuwe laarsjes in toch zeker 1 cm water probeer ik af te slaan aan de fruitafdeling maar die gang blijkt afgesloten door een kar om bij te vullen waar overigens niemand mee bezig is! Ik stel me tevens de vraag indien het de koelafdeling is die misschien is uitgevallen hoe het zit met de betrouwbaarheid van de produkten die daarin staan. Bovendien lijkt die nattigheid me zeer gevaarlijk voor oudere mensen die gemakkelijk kunnen vallen! De vloer is immers gladder. Enfin, aan de kassa beland hoor ik 2 kassa's verder hoe de kassierster haar geduld verliest met een oudere dame die haar code niet vlot ingetikt krijgt. Zuchten, rollen met de ogen en zeker niet al te vriendelijk. Maar geen tijd want intussen worden nog voor ik...

Beste hoe komt het dat in de kempen en antwerpen verschillend artiekels niet te verkrijgen zijn. in Veerle Laakdal hebben ze voorgebakken kippen en kalkoenreepjes ik woon in wilrijk en zou het graag hier kunnen kopen...

TV gekocht op 7/06/2014. Vanaf augustus enkel nog zwart scherm. De garantie-instructies gevolgd en naar medion gebeld 3de week augustus. Ze gingen een stuk bestellen en een techniekr langssturen. 10 dagen later opnieuw gebeld want geen reactive meer. Ze gingen een nieuwe TV brengen en we moetsen de gekochte met alle toebehoren inpakken. Twee dagen later opnieuw telefoon moisten enkel TV en voet inpakken verder niets. Ze zouden ons terug contacteren voor een concrete afspraak. Eén week later opnieuw gebeld want nog niets gehoord. We krijgen als antwoord: werd doorgegeven aan de servicedienst en zij zullen u contacteren. Vroegen contactgegevens servicedienst zodat we zelf kunnen bellen maar deze weigert me te geven. Ze beloven dat binnen de tien dagen alles geregeld zal zijn. 10 dagen later nog steeds niets...

Ik heb vrijdag tijgerbrood gekocht en als je het brood smeerd valt het brood uitelkaar de ronde korst zit los van het brood en er zitten gaten in het brood erg lastig...

Bij het in stukjes snijden van groenten zit er speling op het snijbovenstuk dat apart kan bevestigd worden op het draagstuk. Tijdens het drukken, om de groenten te snijden, verschuift het snijbovenstuk enkele fracties van een millimeter ten opzichte van de mesjes zodanig dat er flinterdunne stukjes plastic in de gesneden groenten terecht komen. Daardoor vind ik de rasp niet geschikt voor gebruik om levensmiddelen te...

Op 2/08/2014 is het beeld uitgevallen maar niet de klank. Op 4/08/2014 is er een mail verstuurd naar Medion, op dezelfde dag reeds een antwoord gekregen Van Onderwerp Ontvangen Grootte Categorieën PC-Info_NL Re: [EMAIL] CE (Televisies) ID[|#231263#1053664#595016a#|] 4/08/2014 12 kB Categorie Rood OP 7/08/2014 een mail van Medion voor onderzoek.Van Onderwerp Ontvangen Grootte Categorieën PC-Info_NL RE: [EMAIL] CE (Televisies) ID[|#231263#1053664#595016a#|] 7/08/2014 16 kB Categorie Rood Telefonisch contact en er zou een technieker langskomen op27/08/2014. voeding en scherm werd vervangen maar zonder resultaat. Nu op 10/09/2014 en 15/09/2014 2 maal gebeld naar Medion Nederland met Jan Noorman. De helpdesck heeft reeds honderden telefoons ontvangen van ontevreden klanten. Jan Noorman heeft een nieuwe melding gemaakt en heeft mij aangeraden om een klacht tegen Aldi in te dienen. Zo kan er langs beide zijden druk worden uitgevoerd op de firma...

Onvriendelijk tegen de klant en een volledig pak spa uit de kar laten nemen en op de band moeten plaatsen door een hoogzwangere vrouw dit kan niet en de vriendelijkheid is ver te zoeken...

Mijn tablet valt nog onder garantie , heb hem verstuurd zoals het op het bewijs staat maar het pakje komt altijd terug...

De gebakjes smaken echt slecht, hebben een chemische smaak. De geur is ook niet echt normaal. Vervaldatum is 1510/2014, dus dit zou nog niet mogen....

Vandaag kochten wij een bekertje Milsa Milkshake met chocoladesmaak. Echter bij het proeven smaakte deze bar slecht, echt chemisch, en de geur kan ik zelfs niet beschrijven. Het rook echt wansmakelijk en chemisch !! Mijn vriend heeft hier dus ontwetend van gedronken en heeft zelfs moeten overgeven na 1 slokje ! Hij voelt zich echt slecht, precies alsof hij iets giftig heeft gedronken zegt hij. Dit kan dus echt niet !...

Water van les heeft een vieze geur bij het openen echt een...

23/11/2013 heb ik in aldi 12 lampen gekocht van het merk TDII type E14 18watt 230Volt (candle) . daarvan zijn er momenteel al 2 stuks gesprongen, kapot. Mijn nonkel heeft op diezelfde datum ook dezelfde lampen gekocht en bij hem zijn er onmiddellijk 6 stuk...