Homepage

Klachten over Argenta?

Heb je klachten over Argenta? Beschrijf dan op onze website je klacht. Je bereikt er niet alleen veel mensen mee maar hopelijk krijg je ook een oplossing aangereikt!

Klacht over Argenta melden

RECENT GEMELDE KLACHTEN

Ex heeft na de scheiding huis overgenomen eigendomsakte staat volledig op zijn naam ikzelf heb 250 euro betaald om mijn naam van de lening af te krijgen koudweg...

Indien men verhuist kan men veranderen van kantoor bij argenta tenzij je verplicht een verzekering neemt of beleggingen heeft men dfaar al ooit gehoord van koppelverloop dan...

Ik heb mijn autoverzekering lopen bij argenta had gevraag om een 2 auto te laten goedkeuren met de platen van onze 1ste auto Echter kreeg mijn man ook een contract mee voor te verzekering maar dit ging door omstandigheden niet door Er was nog niets ondertekend door ons dus voor argenta was er niets aan de hand , ik heb dit telefonisch gemeld bij argenta en wilde s’anderdaags mijn roosformulier gaan halen Daar vertelde mevrouw doodleuk dat ze dit had weg gesmeten in de vuilbak!!! Heb gevraagd tussen te komen in de kosten want elke normale mens gooit dit niet weg!! Maar geen gehoor dit laat zien hoe professioneel argenta is!!! Ik ben maar een gewone mens maar wil wel rechtvaardig behandelt worden....

3 maand geleden deed ik een internationale overschrijving. Daar het geld niet op de buitenlandse rekening kwam deed ik navraag in kantoor , maar kreeg oncorrecte afwinpelende antwoorden. Via hoofdkantoor dan werd mij aangeboden een zoekactie te starten, maar dat zou mij 25 euro kosten, Indien de fout bij argenta lag zou ik het geld terug krijgen. Uiteindelijk werd vastgesteld dat de kantoorhouder de verkeerde tussenbank had ingevuld en geld daar vast zat. Uiteindelijk kwam het geld aan meer dan een maand later, met gevolgen wegens het laattijdig aankomen. Vriendelijk verzocht ik wanneer ik mijn 25 euro zou terug krijgen. Resultaat, Argenta stuurde aangetekend dat ik uitgeschreven wordt uit argenta, en mijn 25 euro krijg ik niet terug. Bij een beleefd schrijven met volledige uitleg en bewijs van belofte en niet teruggave, kwam gewoon geen antwoord. ZEER KLANTONVRIENDELIJK EN VALSE...

Argenta is echt bezig de gewone man, vrouw te weren en het moeilijk te maken zodat de klant zou opstappen. Heb het volgende probleem, niettegenstaande ik spaargeld bij hun heb uitstaan, kom ik aan de kassa om mijn aankopen te betalen word geweigerd wegens onvoldoende geld. Ik wist dat er op dat moment niet voldoende op mijn rekening stond ( door in verleden fraude was gepleegd op mijn rekening beperk ik altijd ) maar ik mocht tot 500 euro onder de nulgrens gaan, plots zonder te verwittigen werd dat teruggebracht tot 1 euro. Ik dacht gebruik ik mijn mastercard maar ( toegestaan krediet tot 1500 euro ) en wat denk je, ja ook geblokkeerd tot 1 euro. Gelukkig had ik nog cash op zak dat ik mijn aankopen kon betalen. En ja ik ging regelmatig onder nul (wegens renovatie eigen woning, en niet direct mijn spaargeld aan te moeten spreken) maar dit werd altijd 14 dagen later terug aangevuld. VROEGER TROK ARGENTA DE GEWONE MENS AAN ZOALS BACOB OOK DEED MAAR NU PROBEREN ZIJ DEZE AF TE STOTEN...

Argenta's depositaris wil aandelen kleiner dan 0.5 euro niet meer verhandelen. Argenta zegt ons dat we maar een andere broker moeten zoeken (oa Binck). Als we met AL onze aandelen willen overgaan naar Binck, moeten we administratiekosten betalen, 50 euro per titel. Vermits Argenta ons verplicht om over te stappen, kunnen ze ons dan die administratiekost niet kwijtschelden ? Het is toch niet iets waarvoor zij moeten betalen, ze rekenen ons aan. Een andere mogelijkheid is dat Argenta wisselt van depositaris. Maar dat is dan weer te moeilijk voor Argenta. Ik begin stilaan te begrijpen waarom alsom meer en meer mensen niet tevreden zijn over...

Geachte mijn vrouw is ronduit slecht behandeld door kathlijn de bruyne omdat mijn vrouw haar krediet kaart niet meer werkte ging ze naar kantoor om een ander te vragen die mevrouw zij dat zij niks op bracht en dat ze een verzekering bij hun moesten afsluiten want de rekening verdiende ze niks aan ik heb de mevrouw toen zelf gebeld en die zei het zelfde tegen mij in deze tijd dat er banken genoeg zijn moet je zo iets niet doen er zijn andere manieren om een verzekering bij argenta te nemen zoals voorbeeld geven dat ze goedkoper zijn dan de verzekeringen die wij hebben ik ben daar echt niet mee gediend en zal mijn rekening en die van mijn vrouw dan ook volgende week laten afsluiten bij dat kantoor of het een andere kantoor wordt van argenta zal moeten blijken op de reacktie van dit schrijven...