Drone-Kopen.be
Homepage

Klachten over Argenta?

Heb je klachten over Argenta? Beschrijf dan op onze website je klacht. Je bereikt er niet alleen veel mensen mee maar hopelijk krijg je ook een oplossing aangereikt!

RECENT GEMELDE KLACHTEN

Doordat mijn vriendin begin dit jaar een maand in de kliniek lag is haar bankkaart te laat aangezuiverd en op de zwarte lijst geplaatst nu vragen we een attest dat alles is aangezuiverd en dat duurt n reeds 14 dagen en nog hebben we dat attest niet het moet af geleverd worden door uw kantoor in gullegem graag een tel op 0477882814 het is zeer dringend mvg callewaert...

Ik vraag een attest van alimentaite geld voor het jaar 2014 die ik nodig heb voor de studietoelagen en er wordt mij 10 euro + BTW gevraagd !!!!!!!!\r\nWaar gaan we naar toe...

In mei ll werd mijn kantoor in mijn gemeente gesloten, ik diende dus een kantoor te zoeken in een naburige gemeente. Kort daarvoor was ik voorlopige bewindvoerder van mijn echtgenoot geworden, waarvan de bank al op de hoogte was gebracht. Dit had verschillende nare gevolgen voor mij:\r\neerst en vooral werd de rekening geblokkeerd, en de bankkaart vernietigd (iemand onder bewindvoering kan geen financiele verrichtingen meer uitvoeren).Ik werd daarvan echter niet op de hoogte gebracht, maar kon dus ook geen betalingen in winkel uitvoeren.\r\nIk raadpleegde mijn bank die alles \"in orde\" bracht. Ik kon opnieuw betalingen uitvoeren. Wat ik echter niet wist was dat ik geen uittreksels meer kon afprinten. De bank stelde mijn man (=wilsonbekwaam) op de hoogte via deze rekeningafschriftenprinter (die ik dus niet meer kon afdrukken) dat alle doorlopende opdrachten werden stopgezet. Dit heeft voor mij verregaande gevolgen: zo werden betalingen van 200 euro omgezet in rekeningen van 4000...

Vanmiddag ben ik gebeld door een uiterst onvriendelijke dame van Argenta. Kennelijk was er een probleem met de incasso van mijn hypotheek. De manier waarop deze dame mij benaderde was ronduit schofterig!! Toen ik aangaf dat ik ging uitzoeken waar het probleem in zat werd er gewoon opgehangen!...

Bericht aan het hoofdkantoor van Argenta Begin juni zijn Alex Van den Kieboom en ikzelf naar het kantoor in Vorselaar geweest om ons dossier in te dienen. Aangezien wij gaan scheiden gaat Alex het huis overnemen en mij dus uitkopen. Vanessa heeft met ons het dossier overlopen en op 11 juni ingediend. Er werd ons toen al meegedeeld dat dit ca 20 werkdagen kon duren. Dus na een maand heb ik op nieuw contact opgenomen met Vanessa omdat wij nog niets gehoord hadden. Toen wist ze mij te vertellen dat ze zat te wachten op een offerte die Alex moest binnen brengen voor de heropname van een stuk krediet voor de verbouwingswerken. Alex heeft dit dan onmiddellijk in orde gebracht, maar we vonden het wel een spijtige zaak dat wij hiervoor zelf contact moesten opnemen. Na 2 weken geen nieuws te horen heb ik opnieuw contact opgenomen met Vanessa. Toen deed zij geheimzinnig en zij me dat enkel en alleen Alex persoonlijk moest langskomen met zijn identiteitskaart. Aangezien wij...

Ik heb samen met mijn man een hypotheek bij Argenta, het huis is bij scheiding van goederen op mij geschreven, intussen is mijn echtgenoot failliet en het echtelijk dak verlaten. De curator vraagt ontlasting, ik wil dit geven maar Argenta weigert, ik verdien niet genoeg. Bij overmaat van ramp hebben ze 2 van mijn 3 rekeningen geblokkeerd, mijn echtgenoot zijn rekeningen daarentegen zijn niet geblokkeerd, ze zeggen dat dit is omdat ik samen met hem die hypotheek had, waarom zijn zijn rekeningen dan niet geblokkeerd? Ze hebben op 31/05/15 mijn hypotheek opgezegd, En eisen het volledige bedrag weer 77 721.45 euro, tegelijkertijd hebben ze me op de zwarte lijst gezet, dus ergens anders een hypotheek gaan vragen kan niet meer, elke dag dat ik later betaal komt er 6,31 euro bij, en i.p.v. 562,31 euro moet ik nu 595 euro betalen dus als je goed rekend betaal ik een woeker-intrest. Want naast de gewone intrest wordt er nog 6,31x 30 dagen per maand ook bijberekend. Ik krijg geen enkele uitleg...

Geen deftig antwoord kunnen geven op mijn...

Datum 2 mei 2015 Onze Ref. 5F/19110/14 Uw Ref. 18G/612/14 Rekening Kennisgeving Geachte klant, Uw rekening is tijdelijk beperkt in verband met ongebruikelijke activiteiten die zijn waargenomen op uw rekening. Om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw rekening dient u het stappenplan te voltooien. Dit stappenplan bestaat uit drie eenvoudige stappen en dient voor ons als bevestigingsmiddel om er zeker van te zijn dat u de daadwerkelijke rekeninghouder bent. Op deze manier zetten wij een extra stap in de strijd tegen cybercriminaliteit en kunnen wij voorkomen dat uw rekening door kwaadwillenden wordt misbruikt. Klik hier om naar het stappenplan te gaan Met vriendelijke groet, Roel van Weijeren Argenta Afdeling...

Ex heeft na de scheiding huis overgenomen eigendomsakte staat volledig op zijn naam ikzelf heb 250 euro betaald om mijn naam van de lening af te krijgen koudweg...

Indien men verhuist kan men veranderen van kantoor bij argenta tenzij je verplicht een verzekering neemt of beleggingen heeft men dfaar al ooit gehoord van koppelverloop dan...

Ik heb mijn autoverzekering lopen bij argenta had gevraag om een 2 auto te laten goedkeuren met de platen van onze 1ste auto Echter kreeg mijn man ook een contract mee voor te verzekering maar dit ging door omstandigheden niet door Er was nog niets ondertekend door ons dus voor argenta was er niets aan de hand , ik heb dit telefonisch gemeld bij argenta en wilde s’anderdaags mijn roosformulier gaan halen Daar vertelde mevrouw doodleuk dat ze dit had weg gesmeten in de vuilbak!!! Heb gevraagd tussen te komen in de kosten want elke normale mens gooit dit niet weg!! Maar geen gehoor dit laat zien hoe professioneel argenta is!!! Ik ben maar een gewone mens maar wil wel rechtvaardig behandelt worden....

3 maand geleden deed ik een internationale overschrijving. Daar het geld niet op de buitenlandse rekening kwam deed ik navraag in kantoor , maar kreeg oncorrecte afwinpelende antwoorden. Via hoofdkantoor dan werd mij aangeboden een zoekactie te starten, maar dat zou mij 25 euro kosten, Indien de fout bij argenta lag zou ik het geld terug krijgen. Uiteindelijk werd vastgesteld dat de kantoorhouder de verkeerde tussenbank had ingevuld en geld daar vast zat. Uiteindelijk kwam het geld aan meer dan een maand later, met gevolgen wegens het laattijdig aankomen. Vriendelijk verzocht ik wanneer ik mijn 25 euro zou terug krijgen. Resultaat, Argenta stuurde aangetekend dat ik uitgeschreven wordt uit argenta, en mijn 25 euro krijg ik niet terug. Bij een beleefd schrijven met volledige uitleg en bewijs van belofte en niet teruggave, kwam gewoon geen antwoord. ZEER KLANTONVRIENDELIJK EN VALSE...

Argenta is echt bezig de gewone man, vrouw te weren en het moeilijk te maken zodat de klant zou opstappen. Heb het volgende probleem, niettegenstaande ik spaargeld bij hun heb uitstaan, kom ik aan de kassa om mijn aankopen te betalen word geweigerd wegens onvoldoende geld. Ik wist dat er op dat moment niet voldoende op mijn rekening stond ( door in verleden fraude was gepleegd op mijn rekening beperk ik altijd ) maar ik mocht tot 500 euro onder de nulgrens gaan, plots zonder te verwittigen werd dat teruggebracht tot 1 euro. Ik dacht gebruik ik mijn mastercard maar ( toegestaan krediet tot 1500 euro ) en wat denk je, ja ook geblokkeerd tot 1 euro. Gelukkig had ik nog cash op zak dat ik mijn aankopen kon betalen. En ja ik ging regelmatig onder nul (wegens renovatie eigen woning, en niet direct mijn spaargeld aan te moeten spreken) maar dit werd altijd 14 dagen later terug aangevuld. VROEGER TROK ARGENTA DE GEWONE MENS AAN ZOALS BACOB OOK DEED MAAR NU PROBEREN ZIJ DEZE AF TE STOTEN...

Argenta's depositaris wil aandelen kleiner dan 0.5 euro niet meer verhandelen. Argenta zegt ons dat we maar een andere broker moeten zoeken (oa Binck). Als we met AL onze aandelen willen overgaan naar Binck, moeten we administratiekosten betalen, 50 euro per titel. Vermits Argenta ons verplicht om over te stappen, kunnen ze ons dan die administratiekost niet kwijtschelden ? Het is toch niet iets waarvoor zij moeten betalen, ze rekenen ons aan. Een andere mogelijkheid is dat Argenta wisselt van depositaris. Maar dat is dan weer te moeilijk voor Argenta. Ik begin stilaan te begrijpen waarom alsom meer en meer mensen niet tevreden zijn over...

Geachte mijn vrouw is ronduit slecht behandeld door kathlijn de bruyne omdat mijn vrouw haar krediet kaart niet meer werkte ging ze naar kantoor om een ander te vragen die mevrouw zij dat zij niks op bracht en dat ze een verzekering bij hun moesten afsluiten want de rekening verdiende ze niks aan ik heb de mevrouw toen zelf gebeld en die zei het zelfde tegen mij in deze tijd dat er banken genoeg zijn moet je zo iets niet doen er zijn andere manieren om een verzekering bij argenta te nemen zoals voorbeeld geven dat ze goedkoper zijn dan de verzekeringen die wij hebben ik ben daar echt niet mee gediend en zal mijn rekening en die van mijn vrouw dan ook volgende week laten afsluiten bij dat kantoor of het een andere kantoor wordt van argenta zal moeten blijken op de reacktie van dit schrijven...