Homepage

Klachten over Groupon?

Heb je klachten over Groupon? Beschrijf dan op onze website je klacht. Je bereikt er niet alleen veel mensen mee maar hopelijk krijg je ook een oplossing aangereikt!

Klacht over Groupon melden

RECENT GEMELDE KLACHTEN

Ik had via groupon een voucher gekocht voor een luxewellness arragement in casa sofia. wanneer ik een reservatie wilde maken bestond het nummer niet meer dus belde ik naar 1207. Deze zeiden mij dat daar geen nummer van bestaat. heb dan maar gekeken op hun website maar deze website is niet meer beschikbaar. Heb zelf op de gouden gids gekeken daar stond er ook geen nummer bij. op google heb ik dan een gsm nummer gevonden maar deze bestaat ook niet meer. wanneer ik een mail stuur krijg ik geen reactie....

Ik kocht een samsung galaxy aan via Groupon , goed toestel vlotte levering maar op de website staat 16 megapixels en bij ontvangst bleken dit er maar 8 ! Contact met Groupon leverde enkel een nieuw email adres op waar ik met de klacht terecht kon! Ik vind dit niet kunnen ! De info staat op hun website , de bestelling en betaling gebeurt via hun website maar ze schuiven probleem gewoon door naar de leverancier zonder zelf oplossing te zoeken met klant EN leverancier , de klant moet zijn plan maat trekken ?!...

Onlangs heb ik via Groupon een uittrekbare tafel aangeschaft. Een bijzettafeltje dat kan gemaakt worden tot een grote eetkamertafel. Wij hebben het pakket in goede orde via de koerier firma GLS ontvangen. De verpakking was dan ook nergens beschadigd. Wij hebben de tafel in elkaar gezet en kwamen tot de vaststelling dat planken die moeten tussengeschoven worden duidelijk zichtbaar beschadigd waren. Deze beschadiging is duidelijk bij de fabricatie gebeurd, aangezien met de verpakking niks mis was. De tafel heeft EUR 250 gekost, wat toch niet niks is en dan verwacht je op zijn minste dat alles in orde is ! Ook het materiaal waaruit de tafel is gemaakt is niet echt duurzaam naar mijn mening ! Wij vinden dit niet kunnen en zullen dan ook nooit nog iets dergelijks via internet bestellen...

Scherm van de Iphone blijft na 2 maanden volledig wit. Via de klantendienst van Groupon heb ik e-mail adres gekregen (sav@mca-technology.fr) Heb hier naar geschreven en volgend antwoord gekregen Bonjour   Merci de prendre contacte avec la société NATARON. Produit non vendu par...

Beste Ik kocht een samsung S4 en wettelijk gezien dien ik hiervan een factuur te ontvangen doch dit is niet het geval. Ik heb reeds gemaild naar swissdeal, maar geen...

Ik heb op 5-07-2013 een refurbished iphone 4 gekocht bij groupon. maar deze werkte niet zoals het hoorde, de luidspreker waardoor ik de beller moest horen werkte niet en kraakte constant, dus heb ik contact op genomen met groupon maar zij konden (of wilden) ons niet helpen ze zijden ons dat ze de advertenties enkel aanbieden en zijden mij dat ik contact moest opnemen met de leverancier (eprokom) . hier kon ik een formulier invullen en moest ik hem laten opsturen naar eprokom in Frankrijk. dit heb ik gedaan ik heb het gevraagde formulier ingevuld en het toestel aangetekend verzondern op 23-08-2013, het toestel is afgeleverd op het juiste adres op  28-08-2013 (dit is al gecontroleerd door B-post). in tussen tijd heb ik al tientallen mails naar eprokom gestuurd en groupon maar ik krijg van geen van beide een...

Iphone4 werkt niet met het bellen versta ik de beller niet de microfoon werkt ook...

Ik heb een refurbished iPhone 5 gekocht van eprokom via groupon, er kwam meer en meer stof aan de binnenkant van de lens aan de achterkant te zitten. Ik ben hiermee naar een erkende apple winkel gegaan en zij wisten mij te zeggen dat dit zeker een garantie kweste is. Ik heb nog steeds garantie dus heb ik gebeld maar kreeg niemand aan de telefoon na een hele tijd bellen. Ik heb net ook een mail gestuurd en hoop dat deze snel beantwoord wordt. De lens wordt erger beschadigd per dag dankzei het stof...