Homepage

Klachten over JBC?

Heb je klachten over JBC? Beschrijf dan op onze website je klacht. Je bereikt er niet alleen veel mensen mee maar hopelijk krijg je ook een oplossing aangereikt!

Klacht over JBC melden

RECENT GEMELDE KLACHTEN

Ik was van plan om kleding te kopen, toen ik aan de kassa kwam waren er 2 verkoopsters aant praten, en ik sta daar te wachten. 10 min?!? Ik heb dan naar de verantwoordelijke gevraag om mijn ongenoegen te uiten, en ik kreeg als antwoord, dat ik geduld moest hebben. En dat iedereen het recht heeft op een praatje. Ik zet hier geen voet meer...

Enkele weken was het stickeractie, 1 stuk 10% 2de 20% 3de 30% 2 Stuks gekocht bedoeling was 3 een vest die toen in de folder stond, die vest was er niet maar als ze binnen kwam gingen ze het laten weten de stickerkaart mocht ik houden want die telde tot 10/11. 12/11 kreeg ik tel. Ze was binnen vandaag gaan halen geen 30% is het mijn fout dat die niet op tijd binnen was ik denk het...

Heb onlangs voor mijn dochter een bordeaux broek gekocht, deze mocht je wassen op 30 graden zoals ik gedaan heb. Het kleur is enorm afgegaan op alle andere was. Zelf de grijze jeansbroek van mijn dochter zit vol bordeaux vlekken, donkere t-shirts met witte print zijn roze, gewoon alles vertoont vlekken. Hopelijk krijg ik reactie van...

Ik bestel voor ruim 250 euro via de webshop (mid season korting, -50%), ik neem de dag nadien telefonisch contact op met klantendienst om te zien of mijn bestelling goed geregistreerd is, ja zeggen ze mij! 3 dagen later neem ik wederom contact op omdat ik geen enkele mail ontvang waarin staat wanneer mijn bestelling geleverd zal worden. wederom, over 2 dagen is ze in de winkel, geen probleem, alles ok. Na 5 dagen ontvang ik een mail dat er een fout in hun systeem zit, dat er tijdens de periode dat ik een bestelling gedaan heb een informaticaprobleem was en dat hun site niet correct was en dat mogelijk een deel of het ganse pakket niet leverbaar zijn...ik bel klantendienst en krijg te horen, sorry, het geld zal u teruggestort worden, foutje van ons, die bestelling kan niet doorgaan, de artikelen die aan -50% stonden zijn niet in voorraad. Dit vind ik verschrikkelijk ambetant, ik heb mijn kinderen laten meekiezen, we hebben heel veel tijd gestopt in het uitzoeken en combineren van...

Geachte we kregen in kinepolis hasselt na de film v violetta een bon ,waar je een armbandje kreeg gratis bij aan koop van iets uit de collectie v violetta ,dus wij naar hasselt jbc waar ze zeiden ,dat verkopen we niet ,ik vroeg toen waar wel ,ik kreeg als antwoord ,in de walen ,netjes hoor...

Heb om 283€ gekocht wou betalen met 500€ wouden ze niet aan vaarden alle op zo een bedrag moet dit kunnen en ook het feit dat het nergens om hoog hangt dat ze dat niet aanvaarden . Was percies een krimineel zo als ze mij behandelde . Koop int vervolg wel ergens anders ons...